Jump to content


Martin08

Member Since 2018 Apr 30
Offline Last Active Mar 19 2020 09:33 PM
-----

Topics I've Started

6/6 CBS News Complete Broadcast Day D-Day

06 June 2019 - 02:14 PM

https://archive.org/...dcast_Day_D-Day
 

 

CBS news live sändning om invasionen. 


Recovery av LMG?

12 May 2019 - 03:33 PM

Hej igen!

En bruten mmc med lmg och obruten ledare i samma hex.
Under rallyfasen vill ledaren ta lmgn ifall squaden skulle misslyckas med sitt rallyslag.

Regeln vi hittade säger att transfer av sw sker mellan obrutna mmc.

Känns som att vi missade ngt där.
Kan inte ledare transferera sw mellan mmc eller sig själv i rallyfasen?

Leader Creation CC & Ensam ledare.

04 May 2019 - 07:20 PM

Hej Gossar!

I dagens parti hoppade mina tyska 5-4-8 på en ensam Brittisk 8-0 ledare.

Jag slår 6 han slår dubbelettor. Båda dör, men först leadercreation.

Efter lite regelkoll visar det sig att som vi tolkade det:

Båda dör, den nya ledaren dör inte pga att han var inte designerad som attackerad under slagsmålet.

Kan ngn hjälpa till med hur det egentligen ska vara? :)

Tacksam för svar.
M