Jump to content


Jerry

Member Since 2004 Mar 10
Offline Last Active Oct 19 2020 08:55 PM
*****

Topics I've Started

SW destruction

08 October 2020 - 04:48 PM

Hej..... blev inte klok på regeln om trasiga SW 

Jo jag fattar det mesta MEN ett vapen som inte kan bli Malfunction (FT, BAZ) o det blir k/ - resultat.... ?

 

Är den förstörd eller inte  ???


Gully o DC

23 May 2020 - 11:29 AM

Lite funderingar....

Kan man "place" en DC nerifrån botten på en gully in i ett intilliggande hus ?

Kan man "throw" en DC nerifrån botten av en gully in i ett intilliggande hus typ ?

 

Kan man "place" DC ifrån crest status ? 

 

När någon lägger sig i "crest status"........... drar man fortfarande LOS till centrum-dotten ?


Concealment creepy creepy

13 May 2020 - 06:50 PM

Bara funderade .....
Det är väl inget som hindrar -att EFTER att någon place:at en DC i en hex , där måltavlan är concealed ,denna någon antingen springer in I denna Hex o studsar ut (eller stannar om den är tom) eller gör en search ????

BTW om denna som springer in i hexen o inte har mp till att ta sig ut ..... då smäller väl DCn mot egna truppen ?

VASL

21 April 2020 - 09:34 PM

Tankade ner RB V3 ikväll men där var inga nya overlays (på vissa hus o sånt som inte fanns på originalkartan) eller missar jag något ??


Heat of battle

16 April 2020 - 09:22 PM

Förlåt en trött man .....
Tysk 9-2 rullar snakeeyes
Slår 6

Kan man både bli hero och battle hardening ?
(Om nu resultatet 6 gäller för båda?)

Skulle det funka med att bli både hjälte o hardening OM resultatet på HOB säger så ?